Despre noi

Biserica “Betel” Huedin a fost inaugurată în anul 1995 iar numele i-a fost ales astfel, deoarece dorința noastră este ca oricine ne calcă pragul să simtă cu adevărat că aici este Casa lui Dumnezeu. 

Unul din scopurile noastre principale este acela de a sta la dispoziția tuturor celor care vor sa audă Cuvântul lui Dumnezeu, de a încuraja pe cel căzut, de a ne ruga pentru și împreună cu cei ce au nevoie de intervenția lui Dumnezeu în viața lor.

Pentru cei care vor să devină parte activă a bisericii noastre, vă anunțăm că venim cu o serie de opțiuni în care vă puteți implica, dând laudă Domnului: corul mixt, corul bărbătesc, grupul de tineri sau cel pentru copilași fiind dornici de a primi noi membri. Scopul acestor grupuri este de a-L onora prin cântare pe Cel care merită toată lauda în cer și pe pământ.

“Lăudați pe Domnul căci este frumos să lăudăm pe Dumnezeul nostru; este plăcut și se cuvine să-L lăudăm.”

- Psalmul 147:1 - 

Pe lângă cântare, un alt aspect foarte important este vestirea Evangheliei la care am fost chemați - o putere pentru mântuirea fiecăruia care crede.

“Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.”

- Marcu 16:15 - 

Cea mai mare dorință a noastră ca și credincioși, este să aliniem biserica după standardele si binecuvântările promise în Cuvântul lui Dumnezeu.

 

Te așteptăm să ni te alături în închinare!